Miskolci programajánló a hétvégére

Megosztás

Ha csütörtök, akkor hétvégi programajánló! 

Miskolci Illés Klub koncert

A Nívódíjas Illés Klub évente több alkalommal is megörvendezteti a miskolciakat a zenéjével, ezúttal az Ifjúsági Ház ad otthont a koncertnek február 17-én pénteken, 19:30kor.

Hassler Énekegyüttes és Barátai

Van-e kapcsolat a természettudományok, a vegyészet és a művészettörténet között? Mit jelent a “technical art history”? Milyen eszközökkel és technikákkal lehet még többet megtudni egy festett műtárgyról? Szombat délután többek között ezekre a kérdésre keresik a választ a Herman Ottó Múzeum munkatársai, filmvetítéssel és a Hassler Énekegyüttes zenei közreműködésével február 18-án szombaton, 16:00-tól a Herman Ottó Múzeum – Pannon-tenger Kiállítóépületében.

Vendég: Végvári Zsófia látványtervező, művészettörténész

VIII. Miskolci Bagolyles

Ismeretterjesztő program az egész családnak, minden korosztálynak a Miskolci Egyetem Főépületében február 18-án szombaton 13 és 17 óra között.

  • Minden ami bagoly: érdekességek
  • Bemutató madárgyűrűzés
  • Téli madárvendégek a kertben
  • Madárvédelmi eszközök bemutatója
  • Gyermek játszóház, kézműves asztal
  • Pontgyűjtő játék, tombolasorsolás

Valentin éjszakai fürdőzés és különleges szaunaes

Love is in the air! Szombat este megtelik a Barlangfürdő szerelemmel! Tölts el pároddal egy különleges estét a Barlangfürdő romantikus hangulatú medencéiben február 18-án 18 és 22 óra között!

Hármasban a legjobb – előadás

“Mihez kezd a leleplezett szerető mikor a megcsalt feleség rátör. Ki a titokzatos férfi, akiért dúl a “női háború”? Ki Sándor, Anton és Lali? Az érzelmi kavalkád és váratlan fordulatok igazi, felhőtlen kikapcsolódást ígérnek sok nevetéssel…”

Szereplők: Xantus Barbara, Gregor Bernadett, Magyar Attila.

Az előadás február 18-án szombaton 19:00-tól kezdődik a Művészetek Háza Hangversenytermében. Időtartam: 110 perc egy szünettel.

Miskolci Termelői Nap

Minden hónap harmadik vasárnapján árusok kínálatai között válogathatsz a belvárosban található Erzsébet téren február 19-én, vasárnap 9 és 13 óra között. Kézműves termékek, élelmiszerek szerepelnek a portékák között.

Jégdisco

Február 19-én, vasárnap 18 órától kezdetét veszi a zenés-táncos-korcsolyás őrület a Miskolc Városi Sportcsarnok jégpályáján: buli és korcsolya minden mennyiségben. A zenét és a fényeket DJ Bordee biztosítja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek